Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mégsem egyszerűen az vezetett Taylor Swift és Taylor Lautner szakításához, hogy nem volt köztük elég nagy a vonzalom? Ugyanis egy bennfentes most azt csipogta, hogy két másik sztár is hozzájárult a románc befejezéséhez!

Az egyik gyanúsított ? a kisebbik probléma - John Mayer, amerikai énekes, akinek állítólag nagyon bejött a countryénekesnő, és szerette volna rávenni egy duettre. Ez így önmagában még nem is baj, de fiú-Taylor nagyon nem nézte ezt jó szemmel,  és ha hozzátesszük, azt is hogy Mayert már fél Hollywooddal ? többek között Jennifer Anistonnal és Jessica Simpsonnal is ? kapcsolatba hozták, lehet tényleg lett volna oka az aggódásra.

A másik állítólagos bűnös pedig nem más, mint Lautner ex-barátnője ? ja, és egyébként Swift (ex-?)barátnője -, Selena Gomez! Az említett celebek egyik ismerőse szerint ugyanis a New Moon-, és a Varázslók a Waverly helyből sztárjai között ismét felizzott a levegő, és most lehetséges, hogy újra megpróbálják együtt. Csak az a furcsa, hogy a korábbi pletykák azt sugallták, inkább Swift volt az, aki nem érdeklődött eléggé a pasija iránt, aki amúgy odavolt érte? Talán kedvenc vérfarkasunk túlzottan romantikus típus, és nem bírta elviselni, hogy a countrysztár annyira nincs rápörögve, ezért került megint a képbe régi szerelme? Ha az énekesnő újabb albummal drukkol majd elő, biztos megtudjuk az igazat, hiszen ő aztán tényleg minden szerelmi ügyéről dalt ír. Addig is kíváncsiak vagyunk, lesz-e valami a Selana & Taylor 2.0-ból!

na szakítottak

Taylor Lautner és Selena Gomez az utóbbi hónapokban nagyon egymásra talált,de a boldogság nem tartott túl sokáig,mert Tay apja kissé átvette az iráyítást fia élete felett,mióta ő a személyi edzője (ugyanis a new moon kedvéért Tay elkezdett keményen edzeni.Látszik is az eredmény...).Az apuka szerint Selena rossz hatással van Taylorra, ugyanis a srácnak még jobb erőnlétre lesz szüksége az Eclipse forgatására,és Sel elvonja a figyelmét erről.Tay nem akart szembeszállni az apjával,ezért szakított a lánnyal,aki azóta maga alatt van,és Taylor is bedepizett.

Selena jár a Jonas Brothers egyik tagjával Nick Jonas-sal!! Nick nemrég szakított Miley Cyrus énekes/színésznővel. Sel és Nick titokba akarták tartani hogy járnak. Selena ott bukkott le amikor megcsókolták egymást Nick-el: ,, Amikor egészen lassan táncoltunk, megcsókoltuk egymást. Pedig én sosem csókolózom az első randin"!-mesélte Sel. Nick-et nemsokkal ezután interjúsok vették körbe, és ezt mesélte ugyanúgy: ,, Az új barátnőm azt mondta, hogy sosem csókolózik az első randin. Erre azt válaszoltam hogy a szabályok azért vannak hogy megszeglyük őket"!-árulkodott a fiú!Selena szerepelt is egy Jonas Brothers klipben!a Burinin up-ban!