Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena Gomez és Justin Bieber közös szilvesztere

Selena Gomez és Justin Bieber a világ legnagyobb szilveszteri bulijának keretében lépnek át az új évbe: ott lesznek Las Vegasban az ABC csatornán futó legendás Dick Clark?s Rockin? New Year?s Eve szilveszter felvételén!Rajtuk kívül persze olyan szupersztárok lesznek még ott a bulin, mint a Black Eyed Peas, Colbie Caillat és Orienthe? Selna Gomez és a The Scene helyi idő szerint este tízkor kerül képernyőre? ne feledjétek, Vegasban 9 órával előrébb jár az idő, szóval magyar idő szerint reggel 7-kor láthatjuk élőben Selenát az ABC-n.

Selena Gomezt elüldözték a netről

Selena Gomez nem is tudja, hogy talán ő - és Demi Lovato - az egyetlen sztárok, akik alig egy-két durva beszólást kapnak a NEONon, s nem pedig unatkozó névtelen klaviatúrakirályok százai ontják magukból az utálkozó hozzászólásokat. Ez azonban kevés az üdvösséghez: a Disney-sztár ezentúl nem tölt fel videókat a Youtube-ra, nem néz be rajongói oldalára és nem olvas többi fórum kommenteket. Elege van a gyűlölködésből.

?Teljesen mindegy, hogy mit csinálok, mindig elképesztő gyűlölethullámmal kell nap mint nap szembenéznem. A fórumokon, a youtube-on, a twitteren? mindenütt folyamatosan kapom a gyűlölködő kommenteket olyan emberektől, akik még a nevüket és az arcukat sem vállalják fel?? - mondta.

Vajon nehezen viseli a hírnévvel járó fokozott figyelmet? Selena állítja, nem csak erről van szó.

?És nem, itt nem csak arról van szó, hogy ismert ember vagyok: az internet tele van gyűlölettel, mert az emberek azt érzik, ez az a felület, ahol senki nem látja őket, nem kell viselkedniük és kitombolhatják magukat, kiélhetik a mindenkiben megbújó emberi gonoszságot és titkos rosszindulatot, amit szemtől szemben senki nem mer felvállalni? hiszen akkor nem szeretnék őket. Messziről, névtelenül és arctalanul viszont nincs ilyen veszély, ezért mindenki kiélheti magát??  magyarázta a fiatal sztár.

Selena azt is elmondta, hogy mióta lekattant a netről, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb. Mindenkinek azt üzeni, hogy kulturáltan tolmácsolja véleményét és ne anyázzzon senkit heccből, mert nem tudhatjuk, kinek okozunk ezzel komoly fájdalmat.

Selena Gomez & The Scene premier: Naturally

Bár a Varázslók a Waverly helyből sztárját továbbra is inkább színésznőként, mint énekesnőként tartjuk számon, azért lassan érdemes lesz több figyelmet fordítanunk a Selena Gomez & The Scene néven futó zenekarra. Legújabb, Naturally című számuk ugyanis egy egészen jól sikerült popdal, fülbemászó refrénnel meg mindennel amit a műfaj megkíván. A hétvégén Selena saját Twitterén debütáltatta a dalhoz készített videót. Habár a klip elejére jól jönne egy figyelmeztetés, hogy egyes nézőknél akár epilepsziás rohamot is okozhat, és egy-egy pillanatra azt is hihetjük, a The White Stripes Seven Nations Army videóját nézzük, azért összességében nincs semmi baj vele. A klip, bár nem igazán különleges, tökéletesen megmutatja miért is szeretjük Selenát: a szintén 17 éves Miley Cyrusszal ellentétben tisztában van a korával és annak megfelelően öltözködik, és úgy marad hihető Disney-sztár, hogy közben mégis egy egyedi, saját stílus jellemzi.

Sütőtökös sajttortával készül Selena Gomez a karira - fotó

Sikerült elcsípnünk egy szóra Selena Gomezt, aki Alex Russót játssza a Disney Csatornán futó Varázslók a Waverly helyből című sorozatban, hogy megtudakoljuk mennyire lesz varázslatos az ő karácsonya.
fotó: Disney csatorna

Mik a terveid az ünnepekre?
Hazamegyek Texasba és a családommal leszek.

Milyen karácsonyi finomságokat szoktatok ilyenkor enni?

Házi készítésű töltött húst és sütőtökös sajttortát.

Számodra mi a legfontosabb karácsonyi hagyomány?
Együtt lenni a családdal és felhelyezni az angyalkát a fa tetejére.

Mit kívánsz az ünnepekre?
Boldogságot és egészséget a családomnak.

Meséld el a legkedvesebb karácsonyi emlékedet.
A nagynéném házában voltunk, ücsörögtünk a kandalló mellett, finomakat ettünk és közben bontogattuk az ajándékokat.

Selena Gomez és Kellan Lutz egy pár?!

Úgy tűnik, Selena Gomez mégsem utálja annyira a Twilight-sagát, mint hittük ? legalábbis nem zárkózik el attól, hogy a sztárjaival szerepeljen együtt. A hírek szerint új filmjében ugyanis az ifjú színésznő partnere nem más, mint Kellan Lutz lesz!

 

A szóban forgó film, a The Seven Rays egy olyan lányról szólna, aki egyik nap arra ébred, hogy természetfeletti erővel rendelkezik, na meg hogy a város legjobb pasija odavan érte. Mivel így a történet még annyira nem eredeti, azzal sújtják az amúgy mázlista főhőst, hogy senki nem hisz a varázserejében és a fiún kívül szinte mindenki bolondnak tartja?. A film Jessica Bendinger, a Hajrá csajok! írónője könyvéből készül, és a szerző mindenképpen azt szeretné, ha Kellan - akivel korábban együtt dolgozott a Talajfogás (Stick It) című filmben is - kapná meg a szívtipró-szerepet, amit meg is értünk.A főszerepet az írónő pedig nem másnak, mint Selenának szánja, ami valószínűleg nem állna messze tőle, hiszen a Wizards of Waverly Place sorozatban már volt alkalma átélni, milyen is az, ha az ember/varázsló/stb. lánya varázserővel rendelkezik. Egyelőre még csak tárgyalnak az ifjú sztárral, de reméljük sikerül megegyezniük, hiszen a két színész szerintünk jó párost alkotna, és így talán végre megszűnne a rivalizálás a Disney és a Twilight-saga között is!

Elbűvölte a magyar nézőket a Disney Csatorna ?Varázslók a Waverly helyből? sorozatának filmváltozata

A várva várt ?Varázslók a Waverly helyből - a film" magyarországi premierje, amely a rendkívül tehetséges gyermekszínész, Selena Gomez főszereplésével készült, elbűvölte a Disney Csatorna közönségét: 553 200 néző1 látta a hétvégi bemutatót. Az eredmények szerint mindezidáig Magyarországon ez a Disney Csatorna legsikeresebb DCOM (Disney Chanel Original Movie) filmbemutatója.

A premier (október 31. szombat, du. 12:30) összesen 217 300 nézőt1 ért el, közülük 101 500 gyermeket2. Ez 37%-os átlagos közönségarányt jelent a 4-14 éves gyerekek körében, a televíziós háztartások esetében, amivel a film az összes csatornát tekintve első helyezést ért el a gyerekeknél az adott idősávban. A ?Varázslók a Waverly helyből - a film" a megfelelő 2008-as* nap/idő átlagot 262%-kal növelte éves viszonylatban1, 197%-kal a gyereknézők2 tekintetében, és egészen elképesztő mértékben, 355%-kal a 4-14 éves lányok csoportjában. Mindez azt is jelenti, hogy a tévét néző lányok 43,9%-a a Disney Csatorna bemutatóját nézte, így ebben a demográfiai szegmensben valamennyi csatorna eredményeit alapul véve is ez volt a legsikeresebb műsor.

Maciej Bral, a Disney Csatorna közép-kelet-európai, közel-keleti és dél-afrikai elnök-vezérigazgatója szerint ?A "Varázslók a Waverly helyből" című sorozat rendkívül népszerűnek bizonyult a magyar gyerekek körében, ezért örömmel mutattuk be a rajongóknak a teljes hosszúságú filmet, amiben valamennyi kedvenc szereplőjük - így természetesen a tehetséges Selena Gomez is - viszontlátható. A "Varázslók a Waverly helyből - a film" története nagyszerű, a világ minden táján gyerekek és családok rajonganak a szereplőkért és a cselekményért, amit a hétvégi magyarországi bemutató fenomenális sikere is bizonyít".

A ?Varázslók a Waverly helyből - a film" a 77. eredeti Disney Csatorna film; elődei között olyan hatalmas sikerek találhatók, mint a világszerte kedvelt ?High School Musical", a ?High School Musical 2" és a szintén rendkívül sikeres ?Rocktábor".

2009. augusztus 28-án a ?Varázslók a Waverly helyből - a film" az amerikai közönséget is elbűvölte; minden idők második legsikeresebb eredeti Disney Csatorna filmbemutatójaként 11,4 millió nézőt vonzott, amit csak a ?High School Musical 2" 2007. augusztusi, hatalmas sikerű bemutatója tudott felülmúlni. A ?Varázslók a Waverly helyből" sorozat rendkívül sikeres, világszerte már több mint 127 millió néző5 látta.

A film

A ?Varázslók a Waverly helyből - a film" a manhattani varázslótestvérek, Alex (Selena Gomez), Justin (David Henrie) és Max Russo (Jake T. Austin) kalandjait követi nyomon. A gyerekek szüleikkel együtt karib-tengeri vakációra utaznak, ahol Alex véletlen varázslata folytán úgy alakul, mintha a szüleik soha nem találkoztak volna.   Amikor a gyerekek rájönnek, mi történt, az egyetlen dolog, ami visszafordíthatja a varázslatot, az Álmok Köve; el is indulnak a dzsungelbe, hogy megtalálják, miközben egyre fogy az idő a család megmentésére. Alex és Justin megvívják a végső csatát az egyetlen családi varázsló pozíciójáért és családjuk megmentéséért.

Szerződés köti Miley-t és Selenát az Újhold-anyázásra?

Komoly botrányt kavart a tinik   körében Miley Cyrus többszöri nyilvános kirohanása az Alkonyat- és Újhold-mánia ellen: a sztár több tévéshowban és interjúban is hangsúlyozta, hogy ki nem állhatja a ?nyálas vámpírkomédiát?. Selena Gomez hasonlóképp érez, így most megindult a találgatás: vajon a Disney-sztárokat szerződés kötelezi a konkurens tinédzser-hóbort gyalázására?

Miley saját bevallása szerint torkig van a Pattison-Stewart körüli hisztériával és gyűlöli a vámpírokat is. Selena Gomez közben szintén elmondta több helyen, hogy nem rajong a témáért és nem igazán érzi úgy, hogy megérintené a történet vagy a színészi alakítás. Selena Gomez! A tündéri, jóindulatú, becsületes lány, akiből eddig hiányzott a szakmai féltékenység és júniusban még arról adott számot, hogy a kezdetektől követi az Alkonyat-sztorit is kíváncsian várja a folytatást!

Bár nem vennénk rá mérget, talán van abban valami, hogy a Disney szerződésben kötelezi fiatal sztárjait arra, hogy ?lebeszéljék? rajongóikat a konkurens termékről - gondolják sokan. Hiszen nem létezik olyan, hogy két tinilány gyűlölje a kultuszfilmet és erről úton-útfélen nagyközönség előtt nyilatkozzon!

Mit gondoltok?

A nap képe: Selena Gomez Disney-karácsonyt tart

A Wizards of Waverly Place-sztár Selena Gomez részt vesz az idei Disney-féle karácsonyi karneválon, és már hozzá is látott a próbákhoz. A nap képe abszolút cuki?

selena-gomez

Selena Gomez halloween-akciója éhező gyerekek számára

 
 
 
 
 

 

 
Selena Gomez szívesen beszél tapasztalatairól a legfiatalabb UNICEF-nagykövet szerepében. Nemrég Afrikában járt és egy különleges halloween-kampány részleteit készítette elő.
 

 

 
 
 

 

 
 
A program lényege, hogy a gyerekek az angolszász szokásokkal ellentétben nem csokit és cukorkát kérnek a szomszédoktól, hanem arra biztatják a felnőtteket, hogy az édességre szánt összeget utalják az UNICEF-számlájára, rajtuk keresztül.
 
Az így összejött pénzből - ami Selena becslése szerint úgy 1 millió dollárra rúg majd - aztán az afrikai gyerekeket támogatja az UNICEF. Rengeteg dologra van szükségük ugyanis az elmaradott országokban élő kicsinyeknek: a tiszta víz, étel, orvosi ellátás és oktatás sok harmadik világbeli fiatal számára elérhetetlen luxus.

Többet megtudhatsz Selena-kampányáról ha a kattintasz.Trick-Or-Treat kampány oldalára. A Disney-sztár ghanai élményeiről pedig tudhatsz meg többet: Twitterjén a veszélyektől sem mentes út állítása szerint megváltoztatta az életét.

 

Selena vagy Miley (keres többet)?

 

Nehéz megállapítani, hogy vajon Selena Gomeznek vagy Miley Cyrusnak van-e több rajongója, az viszont egészen biztos, hogy a közeljövőben egyik tinisztárnak sem lesznek anyagi gondjai. Ki keres többet: Selena vagy Miley?

 
Miley vagy Selena? Éhezni egyikük sem fog...
 

A Disney Csatorna felől érkező források szerint Selena bankszámlájára nemrég 65 ezer dollár érkezett, méghozzá a sztár Ramona című opuszban való feltűnéséért. Persze ez csak az alapdíj: a fiatal színésznő további 250 ezer és 1 millió dollár közötti összeget kaszál, a film kasszasikerétől függően.

 

Persze Mileynak sincs oka panaszra, hiszen ő pont ennyi lóvét kapott csupán azért, hogy legutóbbi filmjének forgatásán részt vett. Viszont van valami, ami Selenának megadatott, Mileynak viszont nem: a latinó szépségnek exkluzív szerződése van a FOX-szal további filmszerepekre, összesen kettőre! Az elsőért 1 millió dollárt kap, a másodikért 2,5 milliót, plusz természetesen a bevétel után is további jogdíjmilliók várhatók.

 

Selena Gomez tehát ezzel a szerződéssel megérkezett a felnőttek világába? mármint ami az anyagaiakat és a biztos egzisztenciát illeti. Gratula!

 

Selena Gomez keményen iszik

 

A Varázslók a Waverly helyből sztárja keményen iszik. Méghozzá nem keveset, sokat. Tejet. És ezt reklámozza is. Nem kicsit, nagyon.

 

Az Egyesült Államokban a tejreklámoknak már nagy hagyománya van, és általában a legnagyobb hírességek adják arcukat a kampányokhoz. A Borden Milk most Selena Gomezt választotta, akinek köszönhetően a tejmárka reklámja tündéri aranyos lett - ráadásul rengetegen láthatják Amerikában, hiszen a helyi Megasztár alatt fut? nem rossz. :)

 

Selenáról amúgy tudjuk ugye, hogy állandóan jótékonykodik, de most még az egészséges életmód mellé is állt, szóval természetesen jár a piros pont!

 selena-gomez-borden-milk-ad-photo
 

Összevesztek Selena Gomezen

 

Valljuk be, nem csoda. Selena Gomez nem egy csúnya látvány, ezért egyáltalán nem meglepő, ha a rögvest két pasi is rajong érte. Vajon szimplán csak ugyanarra a csajra vágynak, vagy ököl harc is lesz?

 
 

Persze az első kérdés valószínűleg az: ki is az a két pasi, aki Selena Gomezért epekedik? Nos, a Hannah Montana film férfi sztárja, Lucas Till, és az ifjú ?Justin Timberlake?, a.k.a. Justin Bieber. Az egész két egyszerű kijelentéssel kezdődött. Mindkét pasit megkérdezték arról, ki tetszik nekik a legjobban, és persze mindketten egyetlen csajra gondoltak: Selena.

 

Selena Gomez sírt exkedvese, Nick Jonas előadásán

 

Különös képet töltött fel a Twitterre egy rajongó. Selena Gomez bizony az egereket itatta, miközben Nick Jonas és a The Administration koncertjén a Stay című dal pörgött most szombaton, Detroitban. A dal egyébként mintha csak róla szólna!

 

?Most, hogy véget ért a fájdalom, nem kell félnünk. Nem vesztegethetjük az időnket, csak mondd, hogy maradsz, mondd, mondd, hogy maradsz? - mondja a szöveg. Ráadásul Selenát és Nicket az utóbbi időben gyakran látták együtt: vajon csak a nosztalgiával átitatott mély barátság vagy az újra fellobbanó érzelmek miatt borult könnybe Selena szép barna szeme?

 
 
selko
 

 

 

Demi meggyűlölte Selenát? Taylor miatt! Videó!

 

Durva dolog történt a hétvégén: Demi Lovato éppen a ködös Albionban osztogatta aláírását, amikor egy fiatal rajongó megkérdezte tőle, hogy van [legjobb barátnője], Selena. Demi válasza rövid és éles volt: Kérdezd Taylortól. Basszuskulcs!

 
Kérdezd Taylortól!
 

Vajon mi ez az egész? Van valami köze a dolognak ahhoz a pletykához, hogy Selena Gomez újra találkozgatni kezdett Taylor Swift exével, Taylor Lautnerrel?! Vagy talán arról van szó. hogy Demi haragszik Selire, amiért az a kelleténél jobb viszont ápol Taylor Swifttel, és róla egészen megfeledkeztek közben? Vajon melyik Taylorra gondolt? és legfőképpen miért?

 

Durva: a két lány eddig jóban-rosszban kiállt egymás mellett! Véget érhet ilyen furcsán-kurtán egy több éves barátság?

Selena Gomez imádja, ha szakítanak vele

Mindig érdekes, amikor valaki a kamerák előtt nő fel, hiszen ilyenkor a rajongók is nyomon követhetik, hogyan lesz kedvenc sztárjukból felnőtt nő/férfi. Selena Gomez 10 éves kora óta színészkedik, 15 éves korára pedig már hatalmas rajongótábort szerzett magának a Varázslók a Waverly helyből sorozatnak köszönhetően. Ám Selena idén betölti a 18-at, szóval egyáltalán nem számít már kislánynak - erre utal többek között az is, hogy a színésznő mostanában rengeteget flörtöl és folyamatosan a fiúügyeivel kerül az újságok címlapjára?

Nem lehet rossz Selena Gomeznek lenni, hiszen - bár 12 éves kora óta ő is tisztasággyűrűt visel - olyan szexi sztárokkal hozták már  kapcsolatba, mint Taylor Lautner vagy Nick Jonas. Ám a jelek szerint nem volt elég a lánynak a két srác, flörtölésen kapták rengeteg fiúval, egyszer többek között Justin Gastonnal, Miley Cyrus ex-barátjával is vadult, ráadásul még akkor, amikor Miley együtt volt Justinnal. A Hannah Montana sztárjának a szemtanúk szerint nagyon nem tetszett Selena viselkedése, és az incidens után igencsak határozottan kérdőre is vonta a lányt. Nem is meglepő, hogy Selena ezután azt nyilatkozta, hogy többet nem is kezd híres fiúkkal, ám mostanában meglepően sok időt tölt el mindkét híres ex-barátjával, Taylorral és Nickkel is. Így aztán persze folyamatosan mennek a pletykák arról, hogy Selena nem bírja ki fiúk nélkül, ezért nekiállt újra felmelegíteni a régi szerelmeket?.

Nem sokkal azután, hogy egyik legjobb barátnője, Taylor Swift szakított a Twilight-sztár Taylor Lautnerrel, újra intim körülmények között látták együtt őket, és naná, hogy egyből megindultak a találgatások, hogy vajon újra együtt van-e a két sztár. Bár szerintünk igazán összeillik Selena és Taylor, a pletykák - több okból is - máris megdőlni látszanak. Selena nemrégiben egy interjúban a fiú-Taylorról csupa jót mondott, de egyben az egyik legjobb barátjának is nevezte a fiút - így aztán érthető a sok együtt töltött idő?

A másik ok, ami jóval inkább bizonyítja azt, hogy tényleg csak barátok Taylorral az, hogy az elmúlt hetekben a színésznőt másik exével, Nick Jonassal látták meglepően sokszor együtt. A sztár ott volt Nick több koncertjén is, egyszer az egyik dal alatt - amit sokak szerint ő ihletett - pityeregni is látták, de egymást szórakoztatták a koncertek előtt és után is, látták őket egy parkban is együtt, és együtt mentek el egy Haiti földrengés áldozatait segítő akcióra is. Ráadásul mikor egy rádióműsorban megkérdezték tőle, újra járnak-e vagy sem, a sztár nem válaszolt, csupán nevetve ennyit mondott:

Nem kell válaszolnom erre a kérdésre?már úgyis tudod a választ!

Nekünk ez felért egy beismerő vallomással! És bár mi nem tudjuk, hogy ha elsőre nem ment ez a dolog Nickkel, akkor másodjára mitől lenne jobb, a jelek szerint Selena annyira nem aggódik amiatt, hogy újra összetörik a szívét - köszönhetően barátnőjének, Taylor Swiftnek! A két lány ugyanis megalkotta az ?Összetört szívűek klubját?, aminek lényege, hogy ha egyiküknek szívfájdalma van, a másiknak kötelessége segíteni barátnőjén - mégpedig gyorskajával!

Egyszer egy nagyon nehéz szakításon voltam túl, és Taylor este fél 11-kor átjött, bekopogott, és amikor kinyitottam az ajtót, láttam, hogy két nagy zacskó gyorséttermi kaja, egy rakás süti, csoki és üdítő volt nála? Mostantól már kifejezetten várjuk azt, hogy összetörjön a szívünk, mert akkor kapunk ilyen jó kis kajákat.

Tetszik ez a hozzáállás, de azért kíváncsiak vagyunk arra, hogy ha mégsem jön most össze a dolog Nickkel, ki lesz a következő préda! Mivel Selena már többször beszélt arról, mennyire odavan Shia LeBeoufért - aki követi a lányt Twitteren, nagyon jól tudja ezt, hiszen az ifjú celeb nem egyszer írt ott Shia iránti rajongásáról -, lehet, hogy a Transformers-sztár lesz a legújabb áldozat! És szerinted?